Майката на  3-годишните близнаци от Пловдив отрича да е малтретирала децата

...
Майката на  3-годишните близнаци от Пловдив отрича да е малтретирала децата
Коментари Харесай

Първа СНИМКА на майката на недохранените близначета от Пловдив

Майката на  3-годишните близнаци от Пловдив отхвърля да е малтретирала децата си.  Припомняме, че двете дечица бяха признати в пловдивската болница. Момченцето е признато по неотложност със спукан череп и хематом. И двете деца са били със синини и недохранени, тежали са едвам по 9 кг. Лекарите са били шокирани от типа им и са повикали полиция.

По данни на майката, момченцето се е намирало в детско креватче, когато върху главата му е паднал гипсов орнамент.

„ Трудно съм ги гледала, от нищо не са били лишени”, сподели 38-годишната Иванка Стефанова пред bTV. На въпрос за какво близнаците са недохранени, тя отговори: „ Защото съм безпаричен човек”. Без нужни документи не ми се оказва помощ, добави майката.

Има данни, че майката е използвала алкохол.

По данни на лекарите майката е била във очевидно несъответстващо положение, когато е завела близнаците в болница.

Бащата е в чужбина, работи в Германия.

Назначена е експертиза, която ще откри по какъв начин са отглеждани близнаците.

Съседи описаха, че не са виждали децата в блока. Виждали са по какъв начин дамата разхожда всеки ден куче, само че не и близнаците. „ Сега се ужасяваме, че те са живели горе”, сподели Лиляна Димитрова, която живее в блока.

Когато Иванка е живеела със брачна половинка си, съседи постоянно чували крясъци и кавги. От полицията потвърдиха, че са се отзовавали на повиквания.

Под управлението на Районна прокуратура – Пловдив не престават дейните процесуално-следствени дейности. Разпитват се очевидци по делото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР